Loading...
Usluge 2019-07-16T08:58:40+01:00

Popravka, servis, održavanje i rezervni delovi građevinskih mašina

Zatražite ponudu

Rezervni delovi JCB, CATERPILLAR i ostalih svetskih proizvođača građevinskih mašina

Kompanija URO GROUP ORTEX raspolaže stručnim servisnim ekipama za obavljanje intervencija na građevinskim mašinama u što kraćem vremenskom roku. U prilici smo da našim korisnicima omogućimo rezervne delove svetskih proizvođača mašina (JCB, CAT, Komatsu …).

Naši rezervni delovi su originalni i po najpovoljnijim cenama, s obzirom da smo direktni uvoznici.

Pozovite nas ili pišite za ponudu. Odgovorićemo u najkraćem roku.

Vrhunski kvalitet ponude

Kompanija URO GROUP ORTEX raspolaže sa stručnim servisnim ekipama za obavljanje intervencija na građevinskim mašinama – na terenu kod korisnika.

Radi svih intervencija, koje se mogu obaviti na terenu šaljemo u najkraćem roku naše opremljeno servisno vozilo, snabdeveno odgovarajućim alatkma i uređajima i potrebnim delovima. Ukoliko je neophodan veći obim popravki, raspolažemo sa savremenim poslovnim prostorom u Kruševcu i kvalifikovanom strukturom radnika.

Menjači i pretvarači

Hidrodinamički menjači i pretvarači građevinskih mašina spadaju u grupu tehnički najsloženijih komponenti. Zbog te činjenice imamo poslovnu saradnju u domenu isporuke delova i primene najnovijih tehničkih znanja i iskustva sa narenomiranijim svetskim proizvođačima.

Pored isporuke delova za menjače i pretvarače, brzo i efikasno obavljamo i popravke i remont komponenti uz davanje garancije i servisiranje u garantnom i vangarantnom roku.

Motori

Motori kao pogonski agregati gra|evinskih mašina imaju značajan tretman u programu rezervnih delova koje isporučujemo. S obzirom da je u različitim tipovima mašina prisutan širok opseg motora i po proizvođačima i po snazi, obezbedili smo snabdevanje odgovarajućim delovima od originalnih svetskih proizvođačima.

U našem remotor1montnom centru vršimo i popravke, generalni remont svih motora i njima pripadajućih agregata uz povoljne garantne rokove. Servisiranje remontovanih motora obavljamo na terenu-kod korisnika, kako u garantnom tako i vangarantnom roku..

Hidraulika

S obzirom na primarni značaj hidraulike kod građevinske mehanizacije u našoj delatnosti posebno mesto dajemo isporuci delova i komponenti za hidrauličke instalacije. Takođe imamo i kvalifikovane i stručne servisne ekipe koje mogu obavljati intervencije i na terenu – kod korisnika i u našem Remontno-servisnom centru u Kruševcu. Za ove svrhe opremljeni smo svim potrebnim mernim i montažno-demontažnim uređajima.

Zatražite ponudu