Loading...
Rezervni delovi 2020-03-09T22:46:30+02:00

Zvanični zastupnik firme VEMATRACK za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Kosovo.

Rezervni delovi mašina

Za optimalan i lakši rad mašina neophodna je i blagovremena zamena odgovarajućih rezervnih delova. Naša kompanija ima saradnju sa većim brojem odgovarajućih specijalnih, renomiranih proizvođača i u mogućnosti smo da Vam, u najkraćem roku, zamenimo deo odgovarajućim originalnim rezervnim delom.

U najkraćem roku isporučujemo, u skladu sa potrebama kupca, za sve vrste mašina, originalne rezervne delove vodećih svetskih proizvođača građevinskih mašina. Dugogodišnju saradnju imamo sa svim proizvođačima građevinskih mašina, od kojih navodimo neke: JCB, CAT, Komatsu, Hitachi, Kobelco …

Za sve nedoumice ili pitanja, možete nas kontaktirati preko kontakt strane. Trudićemo se da odgovorimo u najkraćem roku.

Zubi i noževi

Noževi i zubi radnih uređaja zahtevaju blagovremenu zamenu radi optimalnog i lakšeg rada mašina. Naša kompanija ima saradnju sa većim brojem
odgovarajućih specijalnih, renomiranih proizvođača, od kojih se dobavljaju kvalitetni zubi i noževi za radne mašine.

Zubi i noževi

Noževi i krajevi noževa za radne mašine se isporučuju u najkraćem roku, u skladu sa potrebama kupca, za sve vrste mašina. Kod nas takođe možete nabaviti navlake i adaptere za radne mašine. Za navedeni program imamo i odgovarajući originalni montažni materijal za radne mašine.

U najkraćem roku isporučujemo, u skladu sa potrebama kupca, za sve vrste mašina, noževe, krajeve noža, navlake i adaptere. Takođe za navedeni program imamo i odgovarajući originalni montažni materijal.

Vijačna roba

Vijačna roba je veoma bitna kao vezivni element za delove mašina kao što su gusenične papuče, segmenti, venci lančanika, rolne zuba i noževa, i ostalo. Zato smo obezbedili veoma širok uvozni asortiman vijačne robe za navedene primene.

Vijačna roba za radne mašine koju nudimo poseduje vrhunski kvalitet na svetskom nivou. Po cenama i obimu asortimana nemamo konkurenciju na domaćem tržištu.

Kvalitet ove robe je na vrhunskom svetskom nivou. Po cenama i obimom asortimana nemamo konkurenciju na domaćem tržištu.

Hodni stroj

  

Gusenični lanci u širokom opsegu dimenzija, tipova i proizvođača obezbeđuni su isključivo po najvišim svetskim standardima, i odgovarajućim sertifikatima. Svi gusenični lanci i hodni strojevi su dostupni u standardnim i teškim (heavy duty) verzijama. Mogu se isporučiti bez papuča ili sa papučam. Za sve lance dajemo garantni rok od 2000 radnih sati. Gumeni sudenični lanci su deo naše preporuke i važe za jednu od najpovoljnijih isporuka na tržištu.

Hodni strojevi

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača.U najkraćem roku obavljamo isporuke delova za sve tipove građevinskih mašina i to lance, gusenične papuče i pripadajuće vijke, rolne gornje i donje, zatezne točkove, pogonske točkove i segmente, takođe isporučujemo i gumene lance za mini bagere i gumene navlake za papuče, a dostupni su i specifični delovi mašina za asfalt i putogradnju.

Isporučujemo noseće i vodeće rolne (donje i gornje) za hodne strojeve buldožera, bagera, mini bagera i specijalnih mašina koje se upotrebljavaju u izgradnji i rekonstrukciji puteva i ulica. Precizna izrada, dizajn i primena poslednjih dostignuća omogućavaju miran i optimalan rad i pouzdanost mašina u eksplotaciji, kao i superiornu dugotrajnost.

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača.

U najkraćem roku isporučujemo sve delove iz ovog programa za sve tipove građevinskih mašina. U našoj ponudi se mogu naći lanci, gusenične papuče, gornje i donje rolne, zatezni točkovi, pogonski točkovi i segmenti. Takođe isporučujemo i gumene lance za mini bagere i gumene navlake za papuče, kao i specifične delove mašina za asfalt i putogradnju.

Isporučujemo noseće i vodeće rolne (donje i gornje) za hodne strojeve buldožera, bagera, mini bagera i specijalnih mašina koje se upotrebljavaju u izgradnji i rekonstrukciji puteva i ulica. Precizna izrada, dizajn i primena poslednjih dostignuća omogućavaju miran i optimalan rad i pouzdanost mašina u eksplotaciji, kao i superiornu dugotrajnost.

Hodni strojevi svetskih proizvođača i pouzdanog kvaliteta su dostupni za brzu dostavu u svakom trenutku.

   

Rolne

Isporučujemo noseće i vodeće rolne za građevinske mašine, što uključuje gornje i donje rolne za buldožere, rolne za hodni stroj bagera, mini bagera i specijalnih mašina koje se upotrebljavaju u izgradnji i rekonstrukciji puteva i ulica.

   

Precizna izrada, dizajn i primena poslednjih dostignuća omogućavaju miran i optimalan rad i pouzdanost mašina u eksplotaciji, kao i superiornu dugotrajnost.

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača.

Lančanici i zatezni točkovi

        

Lančanici i zatežni točkovi za građevinske mašine su u ponudi kompanije URO GROUP ORTEX Kruševac. Dobavljamo proizvode kao što su lančanici za buldožere, bagere, mini bagere i delovi za specijalne mašine koje se upotrebljavaju u izgradnji i rekonstrukciji puteva i ulica. Precizna izrada, dizajn i primena poslednjih dostignuća omogućavaju miran i optimalan rad i pouzdanost mašina u eksplotaciji, kao i superiornu dugotrajnost. Lančanici za mašine i zatežni točkovi za bagere i specijalne mašine koje nabaljamo su visokog kvaliteta i deo poznatih brendova.

    

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača.

U najkraćem roku vršimo isporuku delova za sve tipove građevinskih mašina i to lance za mašine, gusenične papuče i pripadajuće vijke, rolne gornje i donje, zatezne točkove, pogonske točkove i segmente, takođe s dostupni i gumeni lanci za mini bagere i gumene navlake za papuče, kao i specifične delove mašina za asfalt i putogradnju.

Gumeni lanci

Gumeni lanci za mašine kao i gusenični lanci u širokom opsegu dimenzija, tipova i proizvođača obezbeđeni su od strane URO GROUP ORTEX isključivo po najvišim svetskim standardima, i odgovarajućim sertifikatima. Svi lanci za građevinske mašine su dostupni u standardnim i teškim verzijama. Mogu se isporučiti lanci bez papuča ili lanci sa papučama. Za sve lance dajemo garantni rok od 2000 radnih sati. Preporučujemo se i kao najpovoljniji isporučioci u domenu isporuke gumenih sudeničnih lanaca.

  

Gusenični lanci

Pokrivamo program hodnih strojeva najpoznatijih svetskih proizvođača, dok sun am u ponudi dostupni i gusenični lanci za građevinske mašine.

 

U najkraćem roku isporučujemo sve delove iz ovog programa za sve tipove građevinskih mašina. U ponudi su delovi za građevinske mašine kao što su lanci, gusenične papuče i pripadajući vijci, rolne gornje i donje, zatezni točkovi, pogonski točkovi i segmenti. Takođe vršimo isporuku delova kao što su gumenei lanci za mini bagere i gumene navlake za papuče, kao i specifične delove mašina za asfalt i putogradnju.

   

Zatražite ponudu